B&M Service maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk onze privacy statement

Akkoord
Diensten

Elektrotechniek, Engineering, Service en Onderhoud

B&M Service

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Contact >

Elektrotechniek

Paneelbouw

Paneelbouw is het hart van de schakeling. Na het ontwerpen in E-plan is het monteren van de verschillende componenten de volgende stap. Alles exact volgens het ontwerp. Daarna worden de componenten met draden aan elkaar verbonden. Deze bedrading wordt volgens de laatste normen aangebracht en gecontroleerd.

Elektrotechniek

Besturingstechniek (Software engineering)

Advisering, ontwerp en bouw van complete besturingsinstallaties zijn projecten die vaak door B&M gemaakt worden. Er zijn vele toepassingen denkbaar op het gebied van productie- en processystemen in industriële omgevingen. Zoals zeer nauwkeurige doseer systemen voor de voedingsmiddelen industrie; mengsystemen voor olie en water waarbij een minimale hoeveelheid olie verbruikt wordt met een maximaal rendement; lineaire bewegingen met een nauwkeurige repetitie bij bv reinigings installaties; proces sturing/bewaking bij recycle bedrijven; enz

Meer lezen

Engineering

(Elektrical en Mechanical)

Door de eigen engineering kunnen panelen en besturingen op maat voor klant ontwikkeld en gebouwd worden. Dit proces wordt in nauwe samenwerking met de klant uitgevoerd.

Ondersteund door E-Plan en Solid Works zijn de engineers in staat om professioneel projecten op te zetten en waar nodig aan te passen.

Daarnaast worden de programma’s welke nodig zijn voor de besturing grotendeel zelf ontwikkeld. Dit geldt met name voor de Siemens PLC’s. Daar waar andere PC / PLC besturingen gewenst worden hebben wij partners waarmee nauw samengewerkt wordt.

Service

Service en Onderhoud

Productie machines moeten elke dag maximaal presteren om te doen waarvoor ze gemaakt zijn. Om dit te kunnen garanderen is regelmatig onderhoud een noodzaak. De onderhoud frequentie wordt door de klant aangegeven en kan ingepland worden zodat er automatische een bericht naar de klant gaat wanneer het tijd is voor een bezoek. Er kan dan ruim van te voren bepaald worden wanneer er een stilstand mogelijk is van de machine.

B&M heeft ruime ervaring met het uitvoeren van preventief onderhoud op machines in het hele land. Voor installatie in het buitenland wordt gebruik gemaakt van zgn. remote acces systemen. Hiermee kunnen we op afstand service verlenen, machines monitoren, alarmeringen instellen en hoogwaardige datarapporten creëren. Zo kunnen we ook snel eventuele storingen oplossen zonder lange reizen.

Een content titel

Bekijken

Van Begin Tot Eind B&M Service BV
paneelbouw / besturingstechniek / machinebouw / service / ultrasoon reinigen

© B&M Service B.V.