B&M Service B.V. maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk onze privacy statement.

Akkoord

Over ons

B&M Service B.V.

B&M Service B.V. is in 2006 ontstaan door oprichting van een VOF van Marian en Bert van Dasselaar. Dat deze stap uit zou groeien tot de huidige grootte is niet verwonderlijk gezien de ruim opgedane ervaring bij een groot voedsel verwerkend bedrijf. Als storing en onderhoud chef kom je dan alle facetten van de techniek tegen. Dit is de basis geweest voor een eigen bedrijf. Klein begonnen met paneelbouw achter in de garage thuis. Door de steeds toenemende werkzaamheden vanuit huis en op locatie bij diverse bedrijven is de overstap naar een eigen werkplaats op het industrieterrein te Putten gemaakt. Hier zijn ook de eerste personeelsleden aangenomen. Deze werkplaats is nog een keer verdubbeld om ook framebouw te kunnen doen. Het werk is steeds breder geworden door ook engineering en software zelf te doen. Hierdoor kunnen er nu complete machines aangeboden en gemaakt worden. Alles natuurlijk in overleg met de klanten waar het vertrouwen diep geworteld zit.

In 2017 is de overstap gemaakt naar een eigen locatie elders op het industrieterrein. Van 250 naar 600 m2. Een scheiding van elektro werk en machinebouw is gemaakt om de disciplines goed tot hun recht te kunnen laten komen.

Op dit moment werken we met 12 collega’s en zijn we actief in verschillende segmenten van de industrie wat een goede mix geeft voor de continuïteit.

Onze diensten

B&M Service B.V. staat voor kwaliteit en professionele dienstverlening in verschillende disciplines

Elektrotechniek

Service en Onderhoud

De onderhoudsfrequentie wordt door de klant aangegeven en kan ingepland worden zodat er automatisch een bericht naar de klant gaat wanneer het tijd is voor een bezoek

Machinebouw

Sleutelklare oplossingen door B&M Service B.V.

Een greep uit onze gerealiseerde machines