B&M Service B.V. maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk onze privacy statement.

Akkoord
Diensten

Elektrotechniek, Engineering, Service en Onderhoud

B&M Service B.V.

Wat kunnen wij voor u betekenen

Contact >

Paneelbouw

Paneelbouw is het hart van de schakeling. Na het ontwerpen in Eplan is het monteren van de verschillende componenten de  volgende stap. Alles exact volgens het ontwerp. Daarna worden      de componenten met draden aan elkaar verbonden. Deze bedrading wordt volgens de laatste normen aangebracht en gecontroleerd.

Besturingstechniek

Advies, ontwerp en bouw van complete besturingsinstallaties zijn projecten die vaak door B&M Service B.V. uitgevoerd worden. Er zijn vele toepassingen denkbaar op het gebied van productie- en processystemen in industriële omgevingen. Zoals zeer nauwkeurige doseer systemen voor de voedingsmiddelen industrie; mengsystemen voor olie en water waarbij een minimale hoeveelheid olie verbruikt wordt met een maximaal rendement; lineaire bewegingen met een nauwkeurige repetitie bij bv reinigings installaties; proces sturing/bewaking; enz

Elektrische; Mechanische
en Software engineering

Door de eigen engineering kunnen panelen en besturingen op maat voor klant ontwikkeld en gebouwd worden. Dit proces wordt in nauwe samenwerking met de klant uitgevoerd.

Ondersteund door Eplan en SolidWorks zijn de engineers in staat om professioneel projecten op te zetten en waar nodig aan te passen.

Daarnaast worden de programma’s welke nodig zijn voor de besturing grotendeels zelf ontwikkeld. Dit geldt met name voor de Siemens PLC’s. Daar waar andere PC/PLC besturingen gewenst worden hebben wij partners waarmee nauw samengewerkt wordt.

Service en Onderhoud

Productie machines moeten elke dag maximaal presteren om te doen waarvoor ze gemaakt zijn. Om dit te kunnen garanderen is regelmatig onderhoud een noodzaak. De onderhoud frequentie wordt door de klant aangegeven en kan ingepland worden zodat er automatisch een bericht naar de klant gaat wanneer het tijd is voor een bezoek. Er kan dan ruim van te voren bepaald worden wanneer er een stilstand mogelijk is van de machine.

B&M Service B.V. heeft ruime ervaring met het uitvoeren van preventief onderhoud op machines in het hele land. Voor installatie in het buitenland wordt gebruik gemaakt van zgn. remote acces systemen. Hiermee kunnen we op afstand service verlenen, machines monitoren, alarmeringen instellen en hoogwaardige datarapporten creëren. Zo kunnen we ook snel eventuele storingen oplossen zonder lange reizen.