B&M Service maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk onze privacy statement

Akkoord

Alles over

B&M Service

Service BV is in 2006 ontstaan na een dienstverband van ca. 13 jaar bij een groot voedsel verwerkend bedrijf. Als storing en onderhoud monteur kom je dan alle facetten van de techniek tegen. Dit is de basis geweest voor een eigen bedrijf. Klein begonnen met paneelbouw achter in de garage thuis. Door de steeds toenemende werkzaamheden vanuit huis en op locatie bij diverse bedrijven is de overstap naar een eigen werkplaats op het industrieterrein te Putten gemaakt. Hier zijn ook de eerste personeelsleden aangenomen. Deze werkplaats is nog een keer verdubbeld om ook framebouw te kunnen doen. Het werk is steeds breder geworden door ook engineering en software zelf te doen. Hierdoor kunnen we nu complete machines aanbieden en maken. Alles natuurlijk in overleg met de klanten waar het vertrouwen diep geworteld zit.

In 2017 is de overstap gemaakt naar een eigen locatie elders op het industrieterrein. Van 250 m2 naar 600 m2. Een scheiding van elektro werk en machinebouw is gemaakt om de disciplines goed tot hun recht te kunnen laten komen.

Op dit moment werken we met 12 collega’s en zijn we actief in verschillende segmenten van de industrie wat een goede mix geeft voor de continuïteit.

Onze diensten

Turn-Key door B&M Service BV

Service en Onderhoud

De onderhoud frequentie wordt door de klant aangegeven en kan ingepland worden zodat er automatische een bericht naar de klant gaat wanneer het tijd is voor een bezoek

Machinebouw

Van Begin Tot Eind B&M Service BV

Gerealiseerde projecten

Bekijk projecten

Ultrasone Technieken

Ultrasoon is de wetenschap van geluidsgolven die de grenzen van menselijke hoorbaarheid overschrijdt

Ultrasone techniek

Procestechniek

Het vaststellen van een zo optimaal mogelijk reinigingsproces is in sommige gevallen moeilijk te beredeneren. Hiervoor is het belangrijk om dit proces zo goed mogelijk te benaderen door het nemen van proeven met laboratorium apparatuur welke hiervoor uitgelegd is. Aan de hand van deze resultaten kan een advies gegeven worden welke apparatuur en reinigingsmiddelen het beste toegepast kunnen worden. Graag zijn wij bereid dit soort testen uit te voeren in een applicatie laboratorium.

Meer lezen

Reinigingstechniek

Reinigen, spoelen, drogen: Reinigen is een vak apart. Wie bepaald of iets schoon is? Of anders gezegd Hoeveel vervuiling mag er achterblijven op een te reinigen object?

Deze vraag wordt steeds moeilijker te beantwoorden en hangt sterk af van het type industrie waarin gewerkt wordt. Voor de high tech industrie zoals toeleveranciers voor bv ASML gelden andere normen als voor bedrijven in de chemische sector zoals een Shell; of in de sector oppervlakte behandeling.

Meer lezen

OEM levering

Voor bedrijven die Ultrasoon toepassen in een deel van hun eigen machine kunnen wij adviseren en indien nodig Ultrasoon apparatuur op maat maken en leveren. Dit komt nog al voor bij oppervlakte behandeling bedrijven en chemische productie processen.

Meer lezen

Een content titel

Bekijken

Van Begin Tot Eind B&M Service BV
paneelbouw / besturingstechniek / machinebouw / service / ultrasoon reinigen

© B&M Service B.V.